2017-2018 ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİÖzel Ümit Hastanesi Oluşturuldu: 2017-10-04 00:00:00

2017-2018 ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Çocukların gerçekleştirmek istedikleri hayallerini tanımlamaya, hayal güçlerini kullanarak çizim yoluyla anlatmalarını sağlamak.

• İlköğretim 5.6.7 ve 8. sınıfların katılımı ile yapılacaktır.

Eskişehir, ili ve ilçelerindeki özel ve resmi okullardaki öğrencilerin katılımıyla yapılacaktır. Öğrenciler yarışmaya yalnız bir eser ile katılabilirler. Her öğrenci yarışmaya daha önceden herhangi bir yarışmaya katılmamış 1(bir)eserleriyle katılabilir. Resimler 35x50 cm ölçülerinde resim kâğıdına yağlı pastel boya ile yapılacaktır. Yarışmaya gönderilecek resimlerin arka sayfasına www.umithastanesi.com.tr adresinde bulunan yarışma etiketine öğrencinin adı, soyadı, yaşı, Okulu, velisinin adı soyadı ve telefon numarası bilgilerinin eksiksiz olarak doldurulması ve resmin arkasına yapışması gerekmektedir. Öğrenciler resimlerini en geç 03.11.2017 Cuma günü mesai bitimine kadar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Bölümü’ne elden veya posta ile ulaştırmaları gerekmektedir.Posta yoluyla gönderilen resimlerin nakliyeden dolayı doğabilecek hasar, yırtılma ve kaybolma durumlarından İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hastanemiz sorumlu değildir.Yarışmaya jüri üyelerinin birinci derece yakınları katılamaz.Kazanan yarışmacılar 10.11.2017 tarihinde www.umithastanesi.com.tr adresinde açıklanacaktır.

ÖDÜLLER

Birinciye ;Dizüstü Bilgisayar ve Göz Muayenesi

İkinciye ;Tablet Pc ve Göz Muayenesi

Üçüncüye ; Mp4 Müzik Çalar ve Göz Muayenesi

MANSİYON

Dördüncü, beşinci ve altıncı yarışmacılara Boyama Seti ve Göz Muayenesi

ETİKET İNDİR

Bu yazı Özel Ümit Hastanesi tarafından yazıldı ve 711 kere izlendi.