ŞAMPİYON KIZLARA ÖZEL ÜMİT'ten DESTEKÖzel Ümit Hastanesi Oluşturuldu: 2018-02-16 09:26:16

ŞAMPİYON KIZLARA ÖZEL ÜMİT'ten DESTEK

22 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Katar'da düzenlenecek olan ISF Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Özel Şehir Okulları Kız Hentbol takımı sporcuları şampiyona öncesi Özel Ümit Hastanesi’nde muayeneden geçti.

ŞAMPİYON KIZLARA ÖZEL ÜMİT'ten DESTEK

Takım Antrenörü Sertan Sarpaş, “Özel Ümit Hastanesi’nin spor anlamında çok önemli destekleri var. Hem sponsorluk anlamında hem sporcuların sağlığı anlamında böyle kurumların artması lazım. Özel Ümit bunların başında geliyor. Dünya Şampiyonası öncesi büyük jest göstererek çocuklarımızın sağlığına yardımcı oluyor. Çok destek oluyorlar kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Özel Ümit Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Selim Murat Ürer “Özel Şehir Okulları Kız Hentbol takımımız önemli bir başarıya imza atarak şampiyon oldular. Katar’da düzenlenecek olan dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler. Bu şampiyona öncesi Özel Ümit Hastanesi olarak sporcularımızın sağlık taramasını hastanemizde gerçekleştirdik. Takımımıza şampiyonada başarılar diliyoruz. Umarım şampiyon olarak ülkemize, şehrimize geri dönerler” dedi.

Bu yazı Özel Ümit Hastanesi tarafından yazıldı ve 621 kere izlendi.