14 Mart Tıp BayramıÖzel Ümit Hastanesi Created: 2019-03-16 07:24:30
View Count: 479

14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Özel Ümit Hastanesi, Özel Ümit Vişnelik Hastanesi ve Özel Ümit Tıp Merkezi'nde kutlama programı gerçekleştirildi.

14 Mart Tıp Bayramı

Kutlamaya Özel Ümit Hastaneleri doktorlarının yani sıra Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da katıldı. Tıp Bayramı dolayısıyla yapılan kutlamada, pasta kesiminin ardından konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, şunları söyledi: “Değerli meslektaşlarım, bir hekim olarak, Tıp Bayramı’nda ilk ziyaret ettiğim yer, Özel Ümit Hastaneleri oldu, belediyecilikte ekip olmak çok önemlidir, projelerimize baktığımızda insana temas eden projeler yapmışız, ben önce hekim sonra belediye başkanıyım, yaptığımız iş o kadar değerli ki, günümüz hayırlı olsun.”

TEŞEKKÜR ETTİ
Daha sonra söz alan Özel Ümit Hastanesi Başhekimi Selim Murat Ürer ise tüm doktorların Tıp Bayramı’nı kutlayarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim için çok anlamlı bu günde bizlerle birlikte olan tüm doktor arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnsan sağlığı gibi kutsal bir amaç için gece gündüz demeden çalışan ekip arkadaşlarımın hakkı ödenmez, tekrar teşekkür ediyorum.”

802oDq.jpg

flGBhy.jpg

This post has been written by Özel Ümit Hastanesi and viewed 479 times.