14 Mart Tıp Bayramı

Kutlamaya Özel Ümit Hastaneleri doktorlarının yani sıra Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da katıldı. Tıp Bayramı dolayısıyla yapılan kutlamada, pasta kesiminin ardından konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, şunları söyledi: “Değerli meslektaşlarım, bir hekim olarak, Tıp Bayramı’nda ilk ziyaret ettiğim yer, Özel Ümit Hastaneleri oldu, belediyecilikte ekip olmak çok önemlidir, projelerimize baktığımızda insana temas eden projeler yapmışız, ben önce hekim sonra belediye başkanıyım, yaptığımız iş o kadar değerli ki, günümüz hayırlı olsun.”

TEŞEKKÜR ETTİ

Daha sonra söz alan Özel Ümit Hastanesi Başhekimi Selim Murat Ürer ise tüm doktorların Tıp Bayramı’nı kutlayarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim için çok anlamlı bu günde bizlerle birlikte olan tüm doktor arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnsan sağlığı gibi kutsal bir amaç için gece gündüz demeden çalışan ekip arkadaşlarımın hakkı ödenmez, tekrar teşekkür ediyorum.”