AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı ALi ACAR, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkan Yardımcısı Yasin TURGUT ve ekibi Tıp Bayramı vesilesiyle hastanemize ziyarette bulundu.

Misafirlerimizi Özel Ümit Hastaneleri İdari Direktörü Dr. Oktay TANRIVERDİ, Özel Ümit Hastaneleri Başhekimi Dr. Ali ZÜBERİ, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Serdar AKYÜZ karşıladı.

Nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı ALi ACAR, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkan Yardımcısı Yasin TURGUT ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız.