Özel Ümit Hastaneleri Anneler Günü’nde huzurevinde yaşayan anneleri unutmadı

Hastane yönetimi huzur evi sakinleri ile birlikte kahvaltı yaparak bu özel günü birlikte kutladı.

Eskişehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın, Maide Bolel Huzurevi Müdürü Ali Dertli tarafından karşılanan hastane yöneticileri, hastane çalışanlarının hazırladığı yemekleri yaşlılara servis edip onların masalarına oturarak huzur evi sakinleri ile sohbet etti. Kahvaltı sonrasında konuşma yapan Özel Ümit Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Başhemşire Nermin Yılmaz, bu özel günü huzurevinde yaşayan annelerle kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yılmaz, “Huzurevinde yaşayan annelerimizi hiçbir zaman unutmamamız gerekiyor, onlar çocuklarına güzel bir gelecek sunmak için çalıştı ve onları en iyi şekilde yetiştirdi. Bugün de bizler onların haklarını ödeyemeyiz ama biraz olsun onları mutlu etmek için buradayız. Tüm annelerimizin ve anne adaylarımızı Anneler Günü kutlu olsun, herkese kahvaltımıza katılarak bizleri onurlandırdıkları ve güzel sohbetleri için teşekkürler.” şeklinde konuştu.

Özel Ümit hastanesi ekibi huzurevi sakinleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek organizasyonunu sonlandırdı.