Özel Ümit Sağlık Sen’e “Hayırlı olsun” dedi

Eskişehir Özel Ümit Hastaneleri İdari Direktörü Dr. Oktay Tanrıverdi, Halkla İlişkiler Müdürü Gülay Özler ve Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu Seher Beste Koyuncu, Sağlık Sen yönetimini yeni yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Eskişehir Özel Ümit Hastaneleri İdari Direktörü Dr. Oktay Tanrıverdi, Halkla İlişkiler Müdürü Gülay Özler ve Anlaşm...alı Kurumlar Sorumlusu Seher Beste Koyuncu, Sağlık Sen yönetimini yeni yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Eskişehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Özel Ümit Hastanesi yöneticileri, ziyarette sağlık alanındaki çalışmalarını paylaştı. Önümüzdeki Sağlık Haftası dolayısı ile sağlıkçılarla buluştuklarını ve onları dinlediklerini ifade eden İdari Direktör Dr.Tanrıverdi, Eskişehir’in sağlık alanında önemli ilerlemeler sağladığını söyledi. Sağlıkta gelinen noktanın memnuniyet verici olduğuna değinen Dr. Tanrıverdi, bunu daha da yükseltmek için Özel Ümit Hastanesi olarak sürekli çalıştıklarını anlattı. Hastane olarak teknolojik gelişmeleri izlediklerini, ulusal ve uluslararası sağlık fuarlarına katılarak, doktorların kendi alanlarındaki son gelişmeleri takip edebildiklerini aktaran Dr. Tanrıverdi, hasta memnuniyetinin en üst seviyede olmasını amaçladıklarını kaydetti.

Sağlık Sen Şube Başkanı Köksal, ise ziyaret için Özel Ümit yöneticilerine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.