Özel Ümit'e Spora Destek Teşekkürü

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Muzaffer Öğütveren, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Durucasu, Kulüp Saymanı ve SKS Başkanı Celal Avni Öztürk ve Kulüp Müdürü Okan Özbay Özel Ümit Hastaneleri Başhekimi Dr. Selim Murat Ürer’i ziyaret etti.

Özel Ümit Hastaneleri’nin sağlık sponsoru olarak kulübün tüm sporcularının sağlık sorunlarında yanında olduğunu ifade eden Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Muzaffer Öğütveren, bu anlamda hastane yönetimine ve tüm çalışanlarına teşekkür etmek istediklerini söyledi. Hastanede tüm sporcuların özel ilgi ve uzmanlıkla sağlık sorunlarının giderildiğini ifade eden Öğütveren, Başhekim Selim Murat Ürer’e bu birlikteliğin devam etmesi dileğini iletti. Öğütveren, “Özel Ümit Hastaneleri’nin sağlık sponsorluğunun 3’üncü yılındayız, karşılıklı olarak bunun devam etmesi fikrindeyiz. Ayrıca gruba spora yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür etmek ve beraberliğimizin sürmesi temennisini iletmek için geldik. Kurban bayramının ardından Ekim ayı içinde güzel bir açılış yapmak istiyoruz. Bu açılışta Özel Ümit Hastaneleri yöneticilerini de ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi.

"3’üncü kez imzalanacak"

Özel Ümit Hastaneleri Başhekimi Selim Murat Ürer ise Anadolu Üniversitesi Spor kulübünün bünyesindeki tüm branşlardaki ve sporcuları ile başarılı bir performans sergilediklerini ifade ederek, şöyle konuştu: “Sporcuların sağlıklı bir şekilde müsabakalara katılmalarına destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Üniversite bünyesinde olan ve şehrin spor hayatına önemli katkılarda bulunan Anadolu Spor Kulübü sporcularının aynı zamanda genç nesillerin de sporla ilgilenmelerinde örnek olduklarını düşünüyorum. Sporla ve sağlıkla büyüyen nesillerin daha başarılı olacağına inancımız tam. Kulübün tüm sporcularının sağlığı Özel Ümit’e emanet, sponsorluk anlaşmamızı 3’üncü kez imzalayarak bu birlikteliği biz de devam ettirmek istiyoruz.”