Rektör Gündoğan’dan Özel Ümit Hastaneleri'ne Plaket

Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 2017-2018 açılış töreninde, kulübün sponsorları arasında bulunan Özel Ümit Hastaneleri'ne teşekkür paleti verildi.

Törene Özel Ümit Hastaneleri adına Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ömer GÜNEY, Anestezi ve Reanimasyon, Akupunktur Uzmanı Uzm. Dr. Emelnur GÜNEY, Halkla İlişkiler Müdürü Gülay ÖZLER katıldı.

Açılış töreninde konuşan, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, “Üniversitelerin görevi sadece öğrenci yetiştirmek, bilimsel ve akademik faaliyet yapmak değil. Üniversitelerin çok temel görevlerinden biri de spora, sanata hizmet etmek ve yetiştirdikleri öğrencilerin mesleki ve akademik beceriler kazanmalarının yanında onları sanatsal ve sportif alanlarda da yetiştirmektir. Biz üniversite olarak kurulduğumuzdan bu yana spor ve sporcuya çok önem veren bir üniversiteyiz” dedi.

SPONSORLAR BAŞARIDA PAY SAHİBİDİR

Sponsorların başarıda pay sahibi olduğunu söyleyen Gündoğan, “Sponsorların spor kulübümüze ciddi katkıları var, ortada bir başarı var ise bu başarının pay sahipleri sponsorlardır. Sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum. Eskişehir spor basınına da ayrıca çok teşekkür ediyorum. Sportif etkinlikleri çok güzel duyuruyorlar ve bizi de bu anlamda cesaretlendirip, motive ediyorlar” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından Rektör Gündoğan, Spor Kulübüne sponsorluk yapan Ümit Hastaneleri'ne teşekkür plaketi takdim etti.